Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måndag

helt utan mening står jag här
blottad för den kalla omvärlden
med mina röda vantar och rostiga hår
kinderna är röda av gråt.
jag kan inte låta bli att tänka;
ingen skulle sakna mig om jag försvann
rastlös och genomskinlig som en skugga
kanske är det dags att byta fas...

helt utan mening står jag kvar här
och väntar på nästa tåg...




Fri vers av tovelita
Läst 929 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 19:36



Bookmark and Share


    Skrivarn
Denna känsla av meningslöshet är oerhört destruktiv o jobbig usch:(
2008-12-07

  Alexander Jensen
Bra skrivet.. den lämnar mycket till läsaren och man tillåts fundera. Den får igång mina tankar!
bra Tove!
2008-10-21

  halmstrå
Tänk om själva meningen är det där meningslösa...
Gillar den här texten mycket för att den stannar kvar utan att försöka förklara.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

tovelita
tovelita