Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsky och ångest


svart svart svart

hennes tårar fyllda av mörker
en svart slöja av hjälplöshet förblindar

att stå brud i underjorden

stora sår på kroppen
maskhål i sinnet
det är inte lätt att vara utlämnad

ute är det mörkt och kallt
regnet hittar den kortaste vägen ner
faller argt och rasande
ensam i mörket

svart svart svart




Fri vers av tovelita
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-10 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-04-21

  Alexander Jensen
snyggt och svart!
Du beskriver orden som själva verkligheten!

När får man uppleva nästa mästerverk??
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

tovelita
tovelita