Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...som blir kvar...

*********
*******
****

den smärta som blir kvar
efter den jag älskar

slipar drömmen om livets skönhet

raderar illusioner om livets storhet

den smärta som blir kvar
när jag vaknar ur drömmen

och den jag älskar redan har försvunnit ur sikte

jag ropar tillbaka
jag bedjer hennes namn

jag vaknar ur drömmen
och vet att hon redan är långt långt borta

****
*******
**********

av jossj Nov 2008




Fri vers av jossj
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj