Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänningsfall


texten jag skrev var inspirerad
men den försvann när strömmen bröts
innan jag hann spara

sedan kom strömmen tillbaka
men då satt texten som en klump i halsen
och jag ville inte skriva den längre
konstigt va?
precis som så mycket annat

trots att jag minns texten mycket väl
har jorden roterat ett varv
och det förändrar allt

jag kommer aldrig att skriva den




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 12:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ögonblickets ingivelse.
Ibland går inspirationen förlorad.
2008-12-03

  Elaine.S VIP
Så nära är det ibland att något blir till inget...

"trots att jag minns texten mycket väl
har jorden roterat ett varv
och det förändrar allt"
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger