Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett äventyr

 

du är ett äventyr
hela du

en obekant kontinent
kompassen snurrar

varje gång jag tror att jag börjar hitta
går jag vilse i dig på nytt

jag tröttnar aldrig! 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-04 21:53



Bookmark and Share


  Rosmarin
härligt!

lite som de där valven som öppnar sig inom varje människa som Tranströmer skriver om
2008-12-05

  Eva Langrath VIP
Härlig hoppfull text.

Eva
2008-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Skönt för vederbörande att veta.
Själv får jag hela tiden en känsla av att jag tråkar ut folk, att de tröttnar på mig, att jag är för mycket o s v.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger