Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kom nära i natt

 

döden kom nära i natt
den gör så ibland

fast jag sökte värme
bakom din rygg

det var bara en dröm
både värmen och döden
en dröm
men döden
försökte i alla fall trösta mig

den sa att den inte finns
när jag inte finns
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-07 19:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Döden, som man kan känna sig rädd för, ibland för att man inte tycker det är dags ännu...men ännu mera för att den ska drabba någon som står en nära...en stark känsla i dina ord som jag inte kan greppa helt...men helt klart känns drömmen grym om dödens närvaro känns starkare än den som kan värma och skydda...
2008-12-07

  Larz Gustafsson VIP
En mycket intressant aspekt.
Men vi finns alltid.
I andlig form fortsätter vi att existera "etterpå".
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger