Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompisarnas kompis

 

det var ganska länge sedan
jag var ung då
blodet hett
det var inte du och inte du
det var en annan du

vi diskuterade i sängen
och jag argumenterade ivrigt
övertygad om min rätt att tala

då dunkade du mig i ryggen
och med ett skratt som inte var snällt
sa du: du är en bra grabb!
sedan tystade du mig...
jag vill inte minnas hur

kompisarnas kompis det är jag
en bra grabb
hur övergiven kan man bli? 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I said to Hank Williams...
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger