Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamgrepp


vissa skamgrepp
är otillåtna
att fälla tårar
till exempel

med ett leende
och utan ett ord
ska du besegras

då går det rätt till
och du kan vara stolt

men inte särskilt glad




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-10 14:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Texten berrör, illa är det när man inte får vara den man är.
Allt har sin tid även tårar, när de komemr från hjärtat.

Eva
2008-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Det är otillåtet att vara ärlig.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger