Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farstutrappan brast

 

farstutrappan brast

jag såg marken höja sig
trävirket knycklas ihop som papper
under ovädret
luften skälvde av brak och dån
lugn stod jag 
det gällde inte mig

jag såg trappan brista

katten sov i korgen
medan de döda klädde sig
för att gå bort

och regnet bara föll




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-12 14:17



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
förstår inte varför du har med ingressen, den ljumnar texten. Bort bort! Tänker New Orleans häromåret, tänker att döden kanske kommer såhär, för somliga, för alla? Känns tung som en arketyp.
2008-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Kanske en profetisk dröm med ett budskap i.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger