Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan som du.

 

ingenting hade förberett mig på
att möta en sådan som du
livets dessert
toppad med rent nitroglycerin

kommer du ut ikväll?
man säger att månen är ovanligt nära
man säger att det inte händer igen
på femton år - då är det för sent

marken är frusen vad gör det
vi skulle inte plocka rosor
men kommer du inte klarar jag mig
förstås på egen hand

kvinnan är mogen
för dig!
   








Fri vers av Måna N. Berger
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 21:59



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
håller tummarna
2008-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Världen tillhör dom vackra (Mörbyligan)
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger