Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuldens sanning

Som oskuld

tror man inte på ondska

utan på det goda

 

Som oskuld

tror man inte på brott

utan på att rättvisan alltid segrar

 

Som oskuld

tror man inte på svek

utan på tillit och ömsesidig respekt

 

Som oskuld

Tror man inte på girighet

utan på att man alltid delar med sig

 

Som oskuld

tror man inte på lögner

utan att det är rent mjöl i påsen

 

Som oskuld

Tror man inte på orena tankar

utan på sin mor å far

 

Själv är jag oskuld

jag har bara så svårt att vara det

 

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 00:23



Bookmark and Share


    anor-lunda
som oskuld
tror man antigen på o:n
eller på skuld
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower