Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindstilla

Tomt

Så tomt

 

Så tomt att det känns behagligt

Tomheten känner inga känslor

som borde fyllas med kännslofullt liv

 

I detta tillstånd

så kämpar kroppen att hålla

livet vid ett medvetande

 

Sett utifrån funkar maskineriet fint

Fast oljan har skärt sig

 

Viljan har förlorat sin uppgift

Ångesten drivs av min ovilja

orden känns så tomma

 

Så tomt

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower