Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket utan exit

Lögnen visste redan från början att han hade fel

Men ändå forsatte han intala sig själv att det var rätt.

Tragiskt log han och sa "men det är ju jag"

I sin tro, intalade han sig själv tills den en dag var sann.

Dagarna gick och lögnen skrattade i sin skepnad.

Lögnen blev en myt och myten blev en tro.

Kvar är en man med maskerad sanning

Där lögnen bor




Fri vers av horsepower
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 23:07



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna,
2009-02-17

  Aquarius
shit va bra den va!

de växer, blir till sanning, sen historia det som från början inte ens existerade, kanon..!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower