Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets svarta kretslopp

Ögonens svarta tystnad

fruktar insyn

skrämd att leva

förlorad i smärtan

att se klart

 

Nattens tid

rustar sig för ännu en strid

 efter blödande timmar

byggs muren upp igen

 

Morgondagens sköte

förstärker det svarta igen

Där dag blir natt

och natten blir jag

 

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower