Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhhh broder

Åhhh broder...

 

Du försöker alltid göra så jag ser

 men det är idioten i dig  som ler

Törsten i dig

gör att du sviker

 

Åhhh broder...

 

Blodet sammanflätar oss

känslor flyter samman

men törsten i dig

skapar öar

 

Åhhh broder....

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-12-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower