Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motton

 

 

 

 AFTER WORK - en nattarbetare går i pension.

 

 

 

 

 

 

 "Natten är en källa och dagen en vattenkruka"
(Adonis)

"Det är vitalt att bryta upp."
(Alexandra Charles)

"att avvika från berättelsen, att handla oförväntat, att påbörja något nytt."
(Hanna Arendt)




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 10:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbara motton det där...

Det första väcker lust och upptäckarglädje:)

Det andra känns som en vila...att på natten långsamt få
hälla ut vattenkrukan som dagen samlats i....och vakna
med ett tomt kärl att fylla på igen...

Tack för att du delade med dig:))
2008-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Det finns berättelser jag verkligen skulle vilja avvika från. Bryta mönstret. Om än aldrig, så lite. Samtidigt finns det en viss trygghet i monotonin.
Så därför gör det ont när knoppar brister.

Jag tycker snarare det är dagen som är en källa (och då menar jag verkligen inte tidningen med samma namn).
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger