Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMORGON FLYTTAR JAG UT

 

Och jag, ska ge mig själv

det nya liv

i julklapp

jag förtjänar

Det kan bli hur bra som helst

eller explodera

rakt i ansiktet

på mig

Vad vet jag...

Jag tror ju inte på ödet

gud eller

medmänniskor

eller någon annan

varelse

så jag får nog kämpa väldigt mycket

om det ska fungera alls...

Och det är

verkligen svårt att gå och lägga sig

när det är sista natten

med ens

gamla liv.

För jag vet inte alls vad jag gör och hur eller om det var någon bra idé...

Jag har bara fått för mig att detta måste göras.

Det var längesedan jag tänkte på det...

Men någon måste ju ta reda på vad jag går för

så det måste vara mitt ansvar som vuxen

förälder

med 

mycket, ansvar,

jaaa...

g

u

u

u

u

d

Snälla

h

j

ä

l

mig (!)

med allt...pls. :/

Jag tror på det här

det måste ha varit meningen

kastar mig snart ut

i rymden...Jihaa!

Men jag är så rädd för höjder

trots att jag föll genom 

hela livet

fast nu ska jag ju landa!!

S N Ä L L A

M E D  M Ä N N I S K O R 

D Ä R  N E R E

S E R  N I  M I G?



S   O   S ......S    O   S.......SWIIIIIIISCH.....

:::::::::::(((((((((((

::::::::::::ooooooooo

 

Jag faller och mina vingar var bara fejk...

F                             Å           N                    G                      A

                                
M IIIII G



(Och snälla, fånga mina vingar också, de är en stor del av min image...)

:/

Å, jag lovar att

 

jag ska lita på

 

att allting

 

bara ordnar sig...

 

Med hjälp av lite tur

kanske?

 

 A M E N.


 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-17 23:25



Bookmark and Share


  fågel grå
Du har rätt..
man måste ha lite tur också.
2008-12-23

  Ex¤animo
Tack för stödet mina vänner! ( Medmänniskor )
Än så länge går det bra... ;-)
2008-12-18

    Goth-maskin
yey.. din text ger ögonen epilepsianfall. men innehållet var julelikt. :)
2008-12-18

  Aisha VIP
...du kommer självklart att fixa det...landar på fötterna...så mjukt...så mjukt...smyger vidare...
kram!
2008-12-18

  Nova-Liv
ALLT blir bra, till slut blir allt bra. lita på det
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo