Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KOSTAR INTE SÅ MYCKET

ATT ÄLSKA DIG SJÄLV...

Det kostar

mer

att älska

någon annan

Om du inte

vet

ditt egna

värde

*

Älska dig själv

först

Så ska du se

att ditt egna värde

stiger

även hos

andra

*

Det du
redan

har

är inte lika lätt

att förlora

*

 Det du inte

har

är svårt

att äga

hos någon

annan

*

(Det handlar om kärlekens riskkapital)

Ge

vad du har

råd

att förlora

*

Inte enkelt, men ger betydligt bättre vinning i längden.

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 14:42



Bookmark and Share


  friheten
Så bra skriven! Måste läsa den igen!
2008-12-21

  Ex¤animo
Molnspanare: Ja så är det väl ofta, oavsett om den man skadar är det egna jaget eller någon annan. Det blir lite av ringar på vattnet antar jag. ;-)

När kärleken har råd att ges utan krav och tas emot, utan skuld.
Då har man nog uppnått något...
2008-12-20

    ej medlem längre
En viktig sanning du lyfter fram .. att älska sig själv.. är att kunna älska andra. Om man inte tycker om sig själv.. gäller då motsatsen?
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo