Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåt

smygande kommer jag bakifrån när hon sitter vid datorn

lägger mina händer på hennes axlar,

 böjer mig ner och kysser hennes nacke

viskar i henns öra att jag vill ha henne,

 snurrar hennes stol,

naken och redo säger jag här har du min lem som vill hälsa på ditt hem

Lyfter upp henne på bordet lägger min blick på min kvinna,

 hungrigt utforskar jag hennes kropp

, kläder flyger bort så jag kan känna på hennes barm.

jag kysser henne utforskande från top till tå,

 jag kan lukta till henns åtrå

tränger in mig i hennes rum, hennes bröst kuppade i min hand

luktar vid hennes nacke

lukten av ren åtrå

blickar av pilskt rovdjur när jag tar henne

ljudet av ren njutnig

för oss samman krampaktigt håller jag henne

när njutningen får sitt mål

långsamt tar smärtan över

till en stillsam ro.

 

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-23 01:02



Bookmark and Share


  Losnall
Vilken power, wow.
2008-12-25

  Svartsilver
wow!! vilken fantastisk dikt!
2008-12-23

  Trädflickan
Härligt erotiskt!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower