Ur ett omoraliskt perspektiv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett omoraliskt perspektiv




Spottar ut

 

Vuxen nu.

Smakar på orden

spottar ut

Smakar

alldeles för mycket

ansvar

tålamod

Stämmer inte alls

med den

jag

är

Fri att älska

eller dö

när som helst

*

Varför tänka efter

hur

planera allt

när

jag ändå bara skulle undra

hur

livet kunde 

kännas

om det inte planerades

lika

dag för dag

samma

tid

Utan

att undra framtiden

hela tiden

när jag lever nu

so why...

*

Jag smäller dörren

där det

känns

Vidrör allt

som bränns

*

Drar

när det inte passar

Pratar med

öppen mun

numera

och

fortsätter undra

tillsammans med de andra

över min egna

fräckhet

*

För att bli

vuxen

vis

Det är omöjligt

*

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 10:46



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Känner igen. som faaan
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo