Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla änglarna hängt sig i snaror...

 

och hela

himmelen

brunnit ut

Då är det lika bra

att flytta ner

ett steg

och skippa

utsikten




Fri vers av Ex¤animo
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-23 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant, så sant
2012-01-08

  Lena Själsöga Keijser
rakt in
rakt på

samtidigt ser jag ... ja det är vackert däri vi vandrar
undrar varför vi lyfter blicken uppåt för att glömma våra livssteg
utsikt...insikt
2011-04-10

    användarvänlig
wow, vilken text
2010-11-24

    ej medlem längre
Hittar inte ord för hur bra jag tycker denna text är...får dock anledning att Applådera-HÖGT!!!!
2009-03-31

  Nova-Liv
haha bättre vara mänsklig...
2009-01-08

  Andunelen
Rätt på, kraftiga ord och absolut klockren.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo