Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten vers...


Lust!

 

Lusten - kärleksfamiljens svarta får!
dukar festmåltider med det där du inte får
Lusten bäddar brudsängen med lakan vitare än snö
och solkar ner dem när han tröttnat och tar adjö!

men vad vore soluppgångar utan Lust
vad vore livets längtan till sig självt förutan Lust 
vad vore sångerna om kärlek och vad vore dans
om inte Lusten fanns.....




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 15:21



Bookmark and Share


  kia k-n
ja...det kan man undra.
lusten, denna välsignelse och förbannelse, förgyllare och förgörare, livets vårdsamma kraft som kan driva en från vett och sans....varför är det så svårt att bejaka den?
ofta önskar man att det fanns en avstängningsknapp...men det gör det inte - tack och lov!
Glad och befriande lite text!
2008-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Vackert och sensuellt.
För mig har den dock mest ställt till problem.
Önskar jag slapp den. Helt. I alla fall den erotiska. Ser den som ett gissel. Inte en tillgång.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger