Budskapet om Bills bortgång nådde mig igår. Han finns fortfarande kvar här på poeter.se Läs hans sista text "Presens".
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Budskapet om Bills bortgång nådde mig igår. Han finns fortfarande kvar här på poeter.se Läs hans sista text "Presens".



Tillägnas Bill Larsson, vän och poet, som hastigt lämnat oss.

 

http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=4667

 

när verkligheten blir
riktigt verklig
blir den absurd
chocken driver luften ur mig
som ett knytnävsslag i magen

hur kan du vara död 
dina små barn och din kvinna
alla lever ju
det måste väl du också göra
 
du kan väl inte vara död
säg?

jo
du kan




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-29 17:26



Bookmark and Share


    KalleLager
Beklagar sorgen.

/Alex Bengtsson.
2008-12-30

  aol
han somnade men vaknade på andra sidan
2008-12-29

  Larz Gustafsson VIP
En begåvning har tystnat.
Det är bara att beklaga.
Frid över hans minne.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger