Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter balen

 

maskeradbal i hjärtat
fem i tolv
demaskering
stormar och slitningar
- kungen är skjuten!

nu går det hett till
och allt som far iväg i vinden
hinner jag inte fånga
faktiskt ingenting

och jag vet att det är bra så
för nu ska plattformen friläggas
sopas ren och återupprättas
kärv som den är

jag vet att den finns där
under all bråte
helgjuten
och jag vill stå på den
när jag vinkar adjö 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 10:22



Bookmark and Share


  kia k-n
Fantastisk!
Finner inga andra ord.
Bara bokmärker och tar till mitt hjärta.
2008-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Enormt upplägg!

Fundamentet finns där.
Viktigt med fast mark under fossingarna.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger