Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten av glas


den här natten är av glas
ett glas fyllt av ljus
av vemod och värme
med hälften av mitt liv

tårar och skratt
pålitlig vänskap
arbetsgemenskap i närhet
sida vid sida när det gungat
delade sorger och glädjeämnen

det smakar salt
när jag för mitt glas till läpparna
och tömmer det i botten
- en skål för Liv!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 23:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns både styrka och bräcklighet i glas och det finns det i dina ord också...
2008-12-31

  Eva Langrath VIP
Rakt från hjärtat, en underbar text.

Eva
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Hopp trots allt. Den trotsiga triumfklangen springer fram ur tåreflödet.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger