Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År.

 

Ett gott nytt år till alla vänner här!
//Måna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-31 13:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett riktigt bra 2009 önskas du också Måna...och grattis till placeringen
2009-01-02

  Bjarne Nordbö
Detsamma till dig, -verkligen.
2009-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag hoppas att jag dör snart.
2008-12-31

  DanSan
*****************************

Tackar och önskar dig allt det bästa
goaste vännen

Må kraften stå dig bi!

*****************************
2008-12-31

  Eva Langrath VIP
Tack och ett Gott Nytt År till dig också , på dina nya vägar.
Eva
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger