Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obsession.

Min besatthet har så blå, blå ögon.

De fångar mig, suger in mig obönhörligt.

De piskar min själ gul och blå, men inte min hud.

Hans tystnader river och skär mer än några ord någonsin kan.

Hans ande kallar och pockar, ständigt i min ögonvrå.

Min besatthet har så blå, blå ögon.

Och jag är förlorad igen...




Fri vers av Linnea K
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-04 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea K
Linnea K