Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskapens vanmakt

varför gör jag så mot dig som jag älskar mest? jag är inte ond, jag är inte ond. är jag ond? jag vet att det sämsta sättet var det sättet jag valde. jag menade inget av det jag sa, inte ens innerst inne. jag vill att du ska bry dig, jag vill att du ska vilja ta hand om dig själv. vi ska leva ihop ju. vi ska bygga en framtid. du sa att du inte förtjänar mig men min undran är; vem är det som förtjänar vem? om man bara kunde ta tillbaka ord. trasiga, trasiga ord.

om man bara kunde vara den som inte sa alla dessa trasiga ord.




Övriga genrer av Isayjah
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isayjah
Isayjah