Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar boffar lustgas

Klart vi lider i dessa tider
prestera, utan att närvara

Jag anmäler ett brott som begåtts
babylon har slulit min själ




Fri vers av Isayjah
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isayjah
Isayjah