Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens biverkningar

Mina smutsiga ögon

ler åt skiten igen

Min rustning är åter igen polerad

Fast ärren är synliga,dom har lämnat spår efter sig

Sårad kärlek går inte att döda

tids nog möts vi

djävulen å jag

Länge nog har jag nu observerat världen

i morgon skall jag ut och möta den.

 

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower