Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett grant stycke

 

ett grant stycke
ett saftigt bett i den förbjudna frukten
var jag nog
ja jag frestade
okunnig som jag var om följderna

nu är jag en stigfinnare
lustgården ligger bakom mig
och solen sjunker ner i väster

mitt liv kunde jag sälja ut nu
för en grynvälling
men nej
det levda livet är vad jag har kvar
och det pulserar

rött och hett

ett hjärta i den gråa ödemarken
jag bär det som en lykta
lyser väg
dit inga vägar går 

ett grant stycke hjärta är det
som jag har




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 1018 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-24 11:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
fantastikst diktat - gillar speciellt "det levda livet är vad jag har kvar
och det pulserar
rött och hett"- tack du pensionärskamrat för luftiga tankar i stilig tappning
2010-02-04

  Elaine.S VIP
De här orden lyser starkt, med flera ton värme och liv..
2009-05-24

  Carola Zettergren
Detta var mig ett grant stycke minsann!!!!!:)
2009-05-24

  Sturesdotter
Tycker hela DU är ett grant stycke..
2009-05-24

  Eva Langrath VIP
Så vackert du visar ditt hjärta, just det viktigaste av allt att ha kvar. Kram
2009-05-24

  aol
vackert jag håller med dig kram
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger