Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit Mig

Bit mig

håll min hand

smaka mitt blod

endast då vet jag att du älskar mig

låt mig älska dig

låt mig bita dig




Övriga genrer av Léstat_
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-21 02:10



Bookmark and Share


    Melona
åh

äntligen, vill ropa hit debbiedebb
min vampyrina, kolla lestat är här
och skriver kärlekssånger för vampyrer

jag vill med bli sval, vit och svarthårig

hej, kom och bit min hals
den tycker om sånt
men fan, som den melon f´låt
människa jag är
får jag ju blåmärken...

men ja, jag gillar din dikt
och tycker din presbild är skitsnygg

jag tar ett bett
då, stort sådant...

grrr
2009-07-21

  Sturesdotter
att dela allt....
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Léstat_
Léstat_