Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar tortyr

Hennes vackra blonda hår förtrollar mig,
hennes underbara kropp, jag kan inte slita min blick från henne.

Smärta! jag skriker! det gör så ont!

Hennes ögon hypnotiserar mig, hennes läppar, jag önskar jag fick kyssa hennes underbara läppar.

Smärta! jag skriker! det gör så ont!

Något börjar vakna inuti mig, jag har aldrig känt något liknande förut.
Mitt iskalla hjärta börjar smälta, det gör så ont men på samma gång väldigt skönt.

Jag älskar smärtan hennes skönhet tillfogar mig.




Övriga genrer av Léstat_
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-10 16:22



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Orden skriker av ett hett vansinne som vill ut i handling

Desperat, och vackert som fan på
2011-05-11

  Ninananonia VIP
Ja en underbar smärta som kan smälta hjärtan av is:)
2010-12-03

  stenen/ Yv Ericsson
Fint, tortyr, KÄRLEK
2009-10-08

  sulimaa
Vackert om när kärleken når in i det iskalla tomma...då är det värt all smärta ..
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Léstat_
Léstat_