Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p r o t e s t - på väg

 

du sätter dig ner, för du känner dig släpad...
säger, du orkar inte mer...och...du bara skriker...

- men då går vi hem igen då...
säger jag...

men du bara skakar ditt lilla huvud surt...
och sedan tittar du åter ner, i asfalten...
för du struntar i alla bilarna...

- nej mamma! jag orkar faktiskt inte mer!

- men okej! säger jag... - för det gör faktiskt inte jag heller...

och slår mig också ner...där...bredvid...




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo