Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett romantiserat spöke... som kanske inte alls är så välvilligt... men allt är under kontroll... vågar bara inte titta under sängen... :s (han är säkert snäll)


spöken - skuggor

 

något sveper förbi
kastar en kall vind åter
åt mitt håll...


min hud

           knottrar

                       sig


och jag fantiserar...
du vill säkert bara
hålla mig...
känna värmen från
en människa...

du vill kanske leva om
på nytt...

men snälla sluta
kasta skuggor
över det förflutna
och över mig...

för jag känner dig

och jag tror du vet...
men jag fortsätter sova
med dolken under
huvudet...

som om att du plötsligt
skulle börja leva...
som om att du
kom...

för att ta mig med

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 00:43



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket bra, visar en rädsla, obearbetade sanningar...
2009-08-09

  tRAsSeL
denna gillade jag,väldigt bra beskrivet...försök att sova med lampan på? :)
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo