Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hopplösa kärleksliv...

Törst:
Jag är ensam, folk går hand i hand, lyckliga.

Antaganden:
Jag ser dig, du ler lite, kan det vara så?

Förhoppningar:
bli två, gå i hand, vara lyckliga, livets guldsten

Förslag:
Modet kommer, jag öppnar dörren, går fram

Missnöjen:
Bomben slår ner, kniven hugger till, jag blöder, helt ensam

Självhat:
Klantarsel!!! Varför igen? skämsel, grubblande

Hat:
Det är du det är fel på! Inte mig! Du lurade mig! ignorering

Uppgivenhet:
Än en gång, samma sak, när? trött, gråt

Livets papperskorg:
förträngning, glömska, bort!!!

Törst...




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel