Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 maj

25.
Jag trodde jag skulle få fira det med dig, men istället ska jag vara omringad av min alldeles egna malmö-familj och jag längtar så mycket.
Hon frågar vad jag önskar mig och jag sväljer mitt riktiga svar och kommer på något annat, för jag kan ju inte säga högt att det är dig.
Jag vill bara ha dig i mitt liv igen. Bara lite hade räckt.
25.
Utan dig.




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-15 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap