Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:03

Sommaren har lagt sig som en hinna över staden jag håller så kär
Gatorna är de samma och jag går dom om och om igen

Men jag kan inte skaka den där känslan av att det fattas något
Oavsett vilken årstid det är
Eller åt vilket håll vinden blåser

Ibland viskar den ditt namn och jag går om och om samma gata igen
Det blir liksom inte enklare att acceptera att du inte är en del av mitt liv
Allt annat känns ganska enkelt

Men inte det här
Inte vi
Aldrig vi




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-19 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap