Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


denhär världsordningen

dags!!
och jag vet
att jag kan
ha fel

men inte fel
i att det här
är slutet
på den här
världsordningen

och marie som
väntat så länge

och jag själv
som till sist
får kakan
blir mer
än nöjd

och jag tänker
att madde
kommer med
make och dotra




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP