Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


surströmmingpolka

gulligt liv
men farligt

nära skjuter
ingen hare
så man ber¨
just mig
om hjälp
äta surströmmingen

och jag
vet inget
godare




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP