Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar

väntar
under päronträdets svalkande skugga
på att ingenting ska hända

igen
och igen
och igen




Fri vers av Thoorbiern
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-09 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern