Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vittne om att vara kronsikt sjuk


vårfåglar

det verkar
som att alla mina fåglar tystnat
när hände det?
det verkar
som att alla mina blommor vissnat
varför det?

vad krävs
för att min sol ska värma?
vad krävs
för att min vän ska lämna?
vad krävs
för att marken ska vara stabil
och inte rämna?

jag tror
på fågelsång
jag tror
på blomsterfång
jag tror
för jag hoppas
gång på gång på gång
28/4-24




Fri vers (Fri form) av Thoorbiern
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-29 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern