Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd

som om hon väcktes mitt i natten
vänder hon sitt ansikte mot ditt;
och med en chock ser du dig själv
som liten och obetydlig, speglad
inuti de gyllene spinellerna
på hennes ögonglober
upphängd, som en inramad fossil




Fri vers av lundagatan
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-08-05 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan