Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet

Den var förlorad men på resande fot...
Vinden rusade in i min kropp,
Ingen bild i åtanke, bara energi.
Rör sig nerför min arm,
In i mina fingrar,
In i penseln,
In i färgen.
Lämnar ett minne i den rörliga luften.
Ytor återger solljus —
Hålls av havet
Och din vision av havet —
Mysteriet med
De gyllene kloten
Under ytorna —
Avslöjande i sina drömkläder:
Alla dessa ord
Från det blinkande trädet
Ned på den blinkande floden.
Ljusets gång genom kroppen,
Handens dröm.




Fri vers (Modernistisk dikt) av lundagatan
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-26 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan