Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

Regnet öser ned på gatan.
Regnet öser över mitt hjärta,
På mitt hjärtas ensamma broar,
På mitt hjärtas livliga vägar,
På skärmen av röda ljus som flammar
Över de blå filmerna i mitt hjärta.




Fri vers av lundagatan
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-30 08:07



Bookmark and Share


  animan VIP
Blodomloppet brukar ju åskådliggöras i rött och blått, och dessa färger kan även synas på ultraljudsundersökningar. Min tanke går även till Kieslowski-filmen.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan