Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjunde handen utsträckt

på gränsen på
gränsen av kontroll
förlora kontroll
förlora inte kontrollen
WOOHAA den här
ängen får aldrig ta slut

-

den här ängen!
kom in med armen
kom åt mig
lossa stoppet av
celler mage mossa mönster
monster ser man
alla hårstrån då
som lossnar från mitt huvud
som bor i en härsken familj
som växer
den växer här

-

det här är, ängen:
något om backen där du sprang
måsarnas protester när du simmade
solmogna tomater
mot din tunga
vågorna där du simmade

-




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cower At The Man
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 00:15



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Helt okej. Gillar. Jättelyft mot förra sommaren när vi pratade "horpoeter.se bu buhu ni tog bort min text så jag ska sura och strula"
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Cower At The Man
Cower At The Man