Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjätte handen utsträckt

lämnar alltid lamporna tända
jag diskar en tallrik i taget
jag tumlar tomburkar jag
återvinner bara sånt
jag trodde på som barn
-
Stolt utrotare!
av tiotals vackra växter,
något måste vi alla
bidra med

men buren krymper i alla
riktningar och
snart finns bara
trädkropparna kvar
nålsticken i himlen
morgondagen: infaller
hur gott man än sover




Prosa av Cower At The Man
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cower At The Man
Cower At The Man