Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att prata

Det är hål i min röst
kommer ut som ett hårt
knacka-på-dörr kackel
ord hittar inte sin partner

Min röst
rider inuti en cirkel av hårda linjer
som knappt släpper ut den

Förlåt att jag inte kan
släppa in dig
men jag kan ju inte
kommunicera
detaljerat och komplicerat.




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-11-21 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP