Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varande, skapande

När natten stryker våra dyrbara
hjässor och axlar
vaga strålar yr sockrigt omkring
tiden virvlar och böjer sig
utanför klockan
formar sig intet
från nuets livmoder
blockerat av synen
mottaget av själen
bleknar och inkorporeras

Varandets krystning
är skapandet av livet
sas otydligt

Skapandet av
beröring
existensen droppar av sig själv
och skriver en biologisk dikt
av blommor och jord
och kött och blod




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP