Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

I ett hotellrum med utsikt över
en bensinstation
svävar jag okontrollerat
medans taket vänder ut och in på sig
och jag faller fritt mot lakan
så känner jag alla som jag älskar
runt omkring mig
och förstår allt som de aldrig fick uttrycka
och de förstår mig
och vi kramas
i blott en känsla jag har
i en illusion jag har




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-08 15:34



Bookmark and Share


  florissants VIP
Många "har" på slutet där, osäker på vilken effekt som eftersöks. Hade två "har" räckt?
2024-03-08

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett nedslag i en road trip, längtan fram och längan åter. Något som alla 'resare' känner.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP